3

Danskampen

De beste danskampen voor dansers van 3 t.e.m. 15 jaar

Ben je klaar voor een unieke danservaring? Onze danskampen zijn onze specialiteit! 

Tijdens de kerst- en paaskampen shaken we in De Kleine Tovenaar. Hier organiseren we danskampen voor kleuters (3-6) en kids (6-12). In de zomer trekken we met alle kids & jeugd naar de professionele danszalen in Life. 

Door onze professionele en betrokken aanpak zijn onze danskampen heel kwalitatief en extra plezant! Of je nog in je kinderschoenen staat, een beginnende danser bent of al ervaring hebt, onze danskampen zijn perfect voor iedereen die van dansen houdt. 

Het wordt een week boordevol diverse dansworkshops en dansstijlen die jouw passie voor dans (verder) aanwakkeren. De groepjes zijn samengesteld op basis van leeftijd, ervaring en interesse zodat je op jouw niveau danst. 

Tijdens ons danskamp ontmoet je vertrouwde lesgevers van Life en bekwame animatoren met een schat aan danservaring. Dans combineren we met leuke sport- en spelactiviteiten om de energie hoog te houden en vriendschappen te smeden. De buitenactiviteiten maken jouw kampweek compleet. En wanneer de week ten einde loopt, zorgen we ervoor dat je jouw moment in de spotlights hebt! Het slot wordt een spetterend toonmoment.

High level danskamp (8 - 15 jaar)

Mag het wat intensiever zijn? Welkom bij ons high level danskamp, een unieke ervaring die zich onderscheidt van het gewone danskamp door de vereiste danservaring van de deelnemers. De groepen worden ingedeeld volgens leeftijd, niveau en vrienden.

Dit kamp vol dansworkshops is speciaal ontworpen voor dansers die hun vaardigheden willen aanscherpen en naar een hoger niveau willen tillen in een groepje waar ze intensief samenwerken en een vertrouwensband creëren. 

De workshops worden gegeven in professionele dansstudio's door Life lesgevers, maar we verwelkomen ook externe professionele dansdocenten. Ze zorgen samen voor een frisse en diverse benadering van de dansworkshops, waardoor je kennis kan maken met verschillende stijlen en technieken. 

De dansworkshops worden afgewisseld met activiteiten die onze animatoren met veel enthousiasme begeleiden. Ook deze activiteiten staan in het teken van een betere ontwikkeling als danser: zowel lichaam als geest worden gestimuleerd.
Kortom, ons high level danskamp biedt een unieke en inspirerende ervaring voor dansers die hun passie serieus nemen. Je zult genieten van een onvergetelijke week vol dans, plezier en persoonlijke groei.
Hier werken we met beperkte plaatsen. 

Hieronder vind je praktische info

Periodes danskampen
Kerstvakantie: 03/01 - 05/01/2023 (kleuters en kids)
Paasvakantie: 02/04 - 05/04/2024 (kleuters en kids)
Zomervakantie in 2024 (4 kampweken) voor kids & jeugd: 01/07 - 05/07 • 08/07-12/07 • 12/08-14/08 • 19/08-23/08

High level danskamp: 08/07-12/07

Locatie
De Kleine Tovenaar & Life

Kostprijs
€ 120 voor kampweek met 5 dagen
€ 100 voor kampweek met 4 dagen
€ 75 voor kampweek met 3 dagen

Je kan ook inschrijven met warme maaltijd (€ 3/dag). Tussendoortjes (fruit, koek, water) is telkens inbegrepen.

High level danskamp: € 170

SOS toverhulp bij inschrijvingen

3

Zomer 1 - Danskamp

4

Zomer 2 - Danskamp

21

Zomer 2 - High Level Danskampen

5

Zomer 3 - Danskamp

6

Zomer 4 - Danskamp