3

Zomer 1 - Danskamp

Onze danskampen zijn onze specialiteit! Ben je klaar voor een unieke danservaring? Tijdens de zomerkampen trekken we met alle dansers naar de professionele danszalen in Life.

Door onze professionele en betrokken aanpak zijn onze danskampen heel kwalitatief en extra plezant!
Het wordt een week boordevol diverse dansworkshops en dansstijlen die jouw passie voor dans (verder) aanwakkeren. De groepjes zijn samengesteld op basis van leeftijd, ervaring en interesse zodat je op jouw niveau danst. 

Tijdens ons danskamp ontmoet je vertrouwde lesgevers van Life en bekwame animatoren met een schat aan danservaring. Dans combineren we met leuke sport- en spelactiviteiten om de energie hoog te houden en vriendschappen te smeden. De buitenactiviteiten maken jouw kampweek compleet.

En wanneer de week ten einde loopt, zorgen we ervoor dat je jouw moment in de spotlights hebt! Het slot wordt een spetterend toonmoment.

Schrijf je in voor het danskamp

4

Zot van dansen? Dan hebben we toverleuk nieuws want in elke kampperiode hebben we leuke danskampen voor alle leeftijden! Ga ze ontdekken op onze website. Heb je vragen? Stel ze ons via kampen@lifedoetleven.be

Ga terug naar het overzicht

Of bekijk de algemene toverbrochure