22

LifeXperience Week

Voor alle enthousiaste jongens en meisjes die een onvergetelijke week willen

Welkom op ons onvergetelijke kamp MET OVERNACHTINGEN in Life waar plezier en vriendschap hand in hand gaan! We hebben een perfecte mix van opwinding en ontspanning gepland om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Tijdens de LifeXperience week ga je helemaal los in Life! Overdag geniet je van leuke dansworkshops, uitdagende
spelletjes, leuke en verbindende (sport)activiteiten en ontspanning
.

En het feest stopt niet bij zonsondergang. Onze avonden zijn net zo spectaculair als onze dagen! Geniet van een gezellige filmavond, laat je innerlijke superster schitteren tijdens een karaokeavond of daag je vrienden uit voor een spannende spelletjesavond. We sluiten de week in stijl af met een spetterende fuif! Trek je feestkleding aan, dans tot je erbij neervalt en maak herinneringen die je nooit meer zult vergeten.

Maar dat is nog niet alles! We gaan ook op betoverende uitstappen die je kampervaring naar een hoger niveau tillen. Voel het zand tussen je tenen tijdens een dagje aan zee, beleef een adrenalinekick in het pretpark en geniet van een tropische sfeer in het subtropisch zwembad.

Dus, bereid je voor op een week vol dans, plezier, ontspanning en bovenal, het creëren van vriendschappen die een leven lang meegaan. Welkom in de Life-familie!


Klaar voor de tijd van je leven? Schrijf je snel in voor onze LifeXperience week, want de plaatsjes zijn beperkt.

Hieronder vind je praktische info

Periode
15/07-19/07/2024 met overnachting

Locatie
Life
Lodewijk de Raetlaan 2
8870 Izegem
(maar we gaan vaak op uitstap!)

Kostprijs
€ 350 incl. overnachting, maaltijden & uitstappen.

SOS toverhulp bij inschrijving

22

Zomer - LifeXperience Week