20

Zomer 1 Kookkamp - Smakelijke reis door Europa

Met onze koks op ontdekkingsreis door de keukens van Europa. Samen mengen we culturen, verwonderen we ons over de exotische smaken en creëren we heerlijke herinneringen. Of het nu Spaanse tapas, Italiaanse pasta of Franse patisserieën zijn ... onze kinderen worden ware meesterchefs! Dus schorten om en handen uit de mouwen voor de Europese culinaire hoogstandjes. Bon appétit!

Deze kampweek is volzet. Zet je op de wachtrij en we houden je op de hoogte als er een plaatsje vrijkomt (ten laatste weet je één maand voor de start van het kamp als er een plaatsje is).

Plaats je op de wachtrij

358127331 1312855666251595 5311842052001499823 n

Als jouw kind dol is op koken, niet uit de beslagkom kan blijven en graag nieuwe gerechten wil leren bereiden, dan is dit kamp perfect voor hem/haar!

Elke dag omvat leerzame en gevarieerde kookactiviteiten, waarbij de kinderen de kans krijgen om hun culinaire talenten en bijhorende vaardigheden te ontwikkelen. De kookactiviteiten worden afgewisseld met uitdagende sport-, knutsel- en spelactiviteiten, zodat de kinderen een geweldige en veelzijdige week beleven. 

Onze kookkampen worden begeleid door ervaren animatoren met kennis van koken. Veiligheid en hygiëne staan bij ons voorop, zodat de kinderen in een veilige en gezellige omgeving kunnen leren en genieten van hun kookervaringen. Aan het einde van de week nodigen we iedereen uit voor een smakelijk slotmoment. Krijgen jullie ook al het water in de mond?


Ga terug naar het overzicht

Of bekijk de algemene toverbrochure