6

Zomer 4 Kids - Kidsfestival

We sluiten de zomer af met een fantastisch kidsfestival!
Op ons festivalterrein kunnen kids zich helemaal uitleven op de kleurrijke springkastelen terwijl ze gieren van geluk. Bij onze schmink- en glittertattoostand laten kids hun verbeelding de vrije loop en toveren ze zichzelf om tot ware kunstwerken! Het kidsfestival zit boordevol dans en muziek. Onze getalenteerde begeleiders zorgen voor swingende dansfeestjes en bij de festivalstandjes krijgen ze de ene na de andere verrassing.

Zelfs een DJ workshop staat op de planning! Geen dag is hetzelfde! 

Deze week ligt het accent op MUZIEK en DANS.

Deze kampweek is volzet. Zet je op de wachtrij en we houden je op de hoogte als er een plaatsje vrijkomt (ten laatste weet je één maand voor de start van het kamp als er een plaatsje is).

Plaats je op de wachtrij

19

Onze kidskampen bieden een diverse mix van activiteiten aan zoals sport, dans, spel, creatief knutselen ... Met voor ieder wat wils krijgt elk kind elke dag opnieuw een leuke ervaring.

We zorgen elke themaweek voor een evenwichtige mix van vertrouwde activiteiten en nieuwe uitdagingen. De afwisseling stimuleert hun nieuwsgierigheid en helpt hen hun interesses te verbreden in een omgeving van vriendschap en plezier. Ons doel? Dat elk kind 's avonds vol verhalen in bed kruipt en opnieuw droomt van de volgende betoverende kampdag.

Heb je vragen? Stel ze ons via kampen@lifedoetleven.be

Ga terug naar het overzicht

Of bekijk de algemene toverbrochure