Zonder titel Facebook omslagfoto

Zomer 4 Kids & Jeugd - Sport- en spelkamp

Ben jij een echte sportieveling en is stilzitten voor jou een hele opgave? Dan is dit sport- en spelkampen zeker iets voor jou. 

Tijdens dit kamp maken de kids kennis met een wereld van sport, spel, teamwork en competitie. Met onze ervaren en enthousiaste animatoren, die een opleiding Sport en Bewegen volgen, maak je kennis met zowel populaire als minder bekende sporten. 

Je krijgt een gevarieerd programma: bal-, kring- en bosspelen, zwemmen, dans, turnen, contact- en verdedigingssporten ... zijn slechts een greep van wat er op je wacht. Elke dag biedt nieuwe kansen om vaardigheden te ontwikkelen, vriendschappen te smeden en grenzen te verleggen. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar wat actie en fun, ons sport- en spelkampen heeft voor elk wat wils. 

We hechten veel belang aan samenwerking en we zorgen ervoor dat elk kind zich betrokken en gewaardeerd voelt. Trek dus snel je sportschoenen aan en schrijf je in voor dit kamp. 

Schrijf je in voor het sport- & spelkamp

19

Onze kidskampen bieden een diverse mix van activiteiten aan zoals sport, dans, spel, creatief knutselen ... Met voor ieder wat wils krijgt elk kind elke dag opnieuw een leuke ervaring.

We zorgen elke themaweek voor een evenwichtige mix van vertrouwde activiteiten en nieuwe uitdagingen. De afwisseling stimuleert hun nieuwsgierigheid en helpt hen hun interesses te verbreden in een omgeving van vriendschap en plezier. Ons doel? Dat elk kind 's avonds vol verhalen in bed kruipt en opnieuw droomt van de volgende betoverende kampdag.

Heb je vragen? Stel ze ons via kampen@lifedoetleven.be

Ga terug naar het overzicht

Of bekijk de algemene toverbrochure