17

Zomer 1 Kids - Op Safari

Spring aan boord van onze safari-jeep en maak je klaar voor een week vol spanning en sensatie. We nemen de opwinding van een echte safari mee naar ons kamp met een reeks leuke en sportieve activiteiten zoals 'safariraces' en 'dierenspelletjes'. Verken de wildernis tijdens een spannende safariwandeling, ontdek exotische bewegingen tijdens opzwepende Afrikaanse danssessies en laat je creatieve energie stromen terwijl we samen geweldige safariknutselwerken maken. Deze safari zal een onvergetelijke ervaring zijn. Klaar om te brullen? "Ready, set, ROAR!"

Deze week ligt het accent op KNUTSELEN en DIEREN.

Schrijf je in en ga mee op safari

6

Onze kidskampen bieden een diverse mix van activiteiten aan zoals sport, dans, spel, creatief knutselen ... Met voor ieder wat wils krijgt elk kind elke dag opnieuw een leuke ervaring.

We zorgen elke themaweek voor een evenwichtige mix van vertrouwde activiteiten en nieuwe uitdagingen. De afwisseling stimuleert hun nieuwsgierigheid en helpt hen hun interesses te verbreden in een omgeving van vriendschap en plezier. Ons doel? Dat elk kind 's avonds vol verhalen in bed kruipt en opnieuw droomt van de volgende betoverende kampdag.

Heb je vragen? Stel ze ons via kampen@lifedoetleven.be

Ga terug naar het overzicht

Of bekijk de algemene toverbrochure