IMG 2256 1

De Warmste Spinning- & workoutmarathon

393721885 830869129030221 5954120282635437166 n 1

Life organiseert de tweede ronde van De Warmste Spinning- en Workoutmarathon op woensdag 20 december ten voordele van De Warmste Week en opgroeien zonder zogen.

Van 19u00 tot 23u00 geven we non-stop volle sjette. Iedereen is welkom! Zowel leden als niet-leden, jong en minder jong, man en vrouw, groot en klein.

Hoe verloopt de marathon?

In zaal 1 is er non-stop spinning van 19u00-23u00. Je bepaalt zelf hoelang je deelneemt. De diehards kunnen 4 uur lang op de spinningfiets blijven zitten!

In zaal 2 vinden er verschillende workouts plaats: Zumba, BBB, Sh’bam, Pilates, Bootcamp en Partyrobics. Nog nooit gedaan? Het is je ideale kans om het te leren kennen!

NIEUW: we lanceren JumpFit! Een workout ... op een minitrampoline. Je zet je hele lichaam aan het werk. Buik-, been- en bilspieren, je traint ze allemaal. Daarnaast is de workout ideaal voor je conditie en je balans. En om je helemaal te overtuigen: het is een training waarmee je je gewrichten nauwelijks belast. Jump for joy!  
Uniek
: Jumpfit komt in het lessenrooster vanaf het januariseizoen. Je kan alleen proeven van de workout tijdens de workoutmarathon. 

We zorgen voor de nodige bevoorrading doorheen de avond: vers fruit en fris water

Bekijk het gedetailleerd programma

Jouw steun

Jouw steun (= inkom) voor de volledige marathon is € 12. Je kiest zelf aan welke workouts/spinningsessies je deelneemt. Combineer naar hartelust!

De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week en zo vlam je mee voor opgroeien zonder zorgen. Want iedereen verdient een warme jeugd en alle kansen om zich te ontplooien en zonder zorgen te kunnen spelen, ravotten, puberen en lache

We willen jou erbij!

Een sportieve avond? Check.
Sfeer en ambiance? Check. 
Voor jong en oud? Check. 
Plezier maken? Check.

De spinning- en workoutmarathon is voor iedereen. Kom alleen, met vrienden, zus, vader, dochter …
Je steunt er een goed doel mee en geniet er dubbeldik van.