IMG 2256 1

De Warmste Spinning- & workoutmarathon

393721885 830869129030221 5954120282635437166 n 1

Life organiseert de tweede ronde van De Warmste Spinning- en Workoutmarathon op woensdag 20 december ten voordele van De Warmste Week en opgroeien zonder zogen.

Van 19u00 tot 23u00 geven we non-stop volle sjette. Iedereen is welkom! Zowel leden als niet-leden, jong en minder jong, man en vrouw, groot en klein.

Hoe verloopt de marathon?

In zaal 1 is er non-stop spinning van 19u00-23u00. Je bepaalt zelf hoelang je deelneemt. De diehards kunnen 4 uur lang op de spinningfiets blijven zitten!

In zaal 2 vinden er verschillende workouts plaats: Zumba, BBB, Sh’bam, Pilates, Bootcamp en Partyrobics. Sessies van 20 minuten per workout wisselen elkaar doorlopend af.
Nog nooit gedaan? Het is je ideale kans om het te leren kennen!

Hiervoor hoef je jou niet op voorhand in te schrijven. 

Bekijk de line-up met workouts

Nieuw dit jaar (wel met inschrijving)!
Er komt een extra workout bij: JumpFit! Dit is een energieke workout op een minitrampoline waar je buik-, been- en bilspieren traint. Het is een powertraining voor je conditie en je balans, en je belast nauwelijks je gewrichten.
Per sessie zijn er slechts 12 trampolines. Gezien het grote enthousiasme werken we enkel voor JumpFit met voorinschrijvingen.

Je schrijft je in voor een sessie naar keuze (slechts 1 sessie mogelijk). Ben je ingeschreven? Dan verwachten we je ook tijdens die sessie.
Je inschrijving is pas bevestigd nadat je een bevestigingsmailtje van ons ontvangen hebt.

Schrijf je in voor de sessies JumpFit

Jouw steun

Jouw steun (= inkom) voor de volledige marathon is € 12. Je kiest zelf aan welke workouts/spinningsessies je deelneemt. Combineer naar hartelust!

De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week en zo vlam je mee voor opgroeien zonder zorgen. Want iedereen verdient een warme jeugd en alle kansen om zich te ontplooien en zonder zorgen te kunnen spelen, ravotten, puberen en lache

We willen jou erbij!

Een sportieve avond? Check.
Sfeer en ambiance? Check. 
Voor jong en oud? Check. 
Plezier maken? Check.

De spinning- en workoutmarathon is voor iedereen. Kom alleen, met vrienden, zus, vader, dochter …
Je steunt er een goed doel mee en geniet er dubbeldik van.