NZ86484

Neuro Dance Chair

NZ86480
NZ86479

Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met Parkinson, MS, spierziektes en mensen met verminderd evenwicht. De lessen worden gegeven op een stoel.

Gedurende de 45 minuten van de les wordt er opbouwend gewerkt. Naar het einde van de les toe kan wie wil bepaalde stukjes rechtstaand dansen (met ondersteuning van de stoelleuning). Beide versies (zittend en staand) worden altijd voorgetoond door Ilse en Dieter die de lessen samen verzorgen.

Verbeter je balans, werk aan een rechtere houding en zet je hersenen aan het werk! We zetten in op persoonlijke begeleiding. De lessen zijn sfeervol opgebouwd met plaats voor een lach en plezier. Je kan er zelfs een gezellige namiddag van maken in onze Life bar. Onze bar-moeder zorgt voor heerlijke koffie, thee of verfrissende dranken met desgewenst wat zoetigheden!

Dieter is bezieler van Life in Izegem en is opgeleid om danslessen te geven op maat van deze doelgroepen. Ilse is kiné in NeuroCentrumWest, gespecialiseerd in neurlogische revalidatie. Samen zijn ze er elke les voor een gezonde portie dansplezier, elk gespecialiseerd in hun vak!