2

Pasen Kids - Dans Boerenpret

Onze danskampen zijn onze specialiteit! Ben je klaar voor een unieke danservaring? Tijdens de paasvakantie shaken we in De Kleine Tovenaar. Door onze professionele en betrokken aanpak zijn onze danskampen heel kwalitatief en extra plezant!


Welkom bij ons te gekke danskamp! Stap in je dansschoenen en dompel je onder in de wereld van de boerderij op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt. 

Hier draait alles om dansen op de meest funky manieren geïnspireerd door het boerderijleven. We gaan op een danscreatieve manier aan de slag, maar plezant wordt het zeker! We dompelen ons daarnaast ook onder in het boerderijleven. Van zaadjes planten en gewassen verzorgen tot pluizige vrienden ontmoeten, het wordt een avontuur vol actie.

Kortom, het belooft een te gekke mix van dans, boerderijplezier en onvergetelijke herinneringen te worden. Doe mee en laat je innerlijke dansende boer(in) los!

Tijdens ons danskamp ontmoet je vertrouwde lesgevers van Life en bekwame animatoren met een schat aan danservaring. Dans combineren we met leuke sport- en spelactiviteiten om de energie hoog te houden en vriendschappen te smeden.

En wanneer de week ten einde loopt, zorgen we ervoor dat je jouw moment in de spotlights hebt! Het slot wordt een spetterend toonmoment.


Schrijf je in voor het danskamp boerenpret

3

Zot van dansen? Dan hebben we toverleuk nieuws want in elke kampperiode hebben we leuke danskampen voor alle leeftijden! Ga ze ontdekken op onze website. Heb je vragen? Stel ze ons via kampen@lifedoetleven.be

Ga terug naar het overzicht

Of bekijk de algemene toverbrochure