1

Kerst Kids - Dans Toverkamp

Onze danskampen zijn onze specialiteit! Ben je klaar voor een unieke danservaring? Tijdens de kerstkampen shaken we in De Kleine Tovenaar. Door onze professionele en betrokken aanpak zijn onze danskampen heel kwalitatief en extra plezant!

Welkom op het meest magische danskamp ooit, waar tovenarij en dansen samenkomen!
Ontdek de kunst van betoverende spreuken en danspasjes terwijl we onze toverstokken zwaaien en onze voeten laten bewegen op het ritme van de muziek. Laat je verleiden door de magie van het dansen en beleef onvergetelijke momenten met nieuwe vrienden. Dit wordt een kamp om nooit te vergeten - kom en dans mee in het betoverende avontuur!

Tijdens ons danskamp ontmoet je vertrouwde lesgevers van Life en bekwame animatoren met een schat aan danservaring. Dans combineren we met leuke sport- en spelactiviteiten om de energie hoog te houden en vriendschappen te smeden.
En wanneer de week ten einde loopt, zorgen we ervoor dat je jouw moment in de spotlights hebt! Het slot wordt een spetterend toonmoment.

Schrijf je in voor het dans- en toverkamp

3

Zot van dansen? Dan hebben we toverleuk nieuws want in elke kampperiode hebben we leuke danskampen voor alle leeftijden! Ga ze ontdekken op onze website. Heb je vragen? Stel ze ons via kampen@lifedoetleven.be

Ga terug naar het overzicht

Of bekijk de algemene toverbrochure