Life is a dance!

Life is a dance

Yes, hier zijn we eindelijk weer met de jaarlijkse dansshow! Op deze pagina vind je alle praktische informatie als je naar de show wil komen kijken en als je als danser van Life deelneemt. 

“Those who do not hear the music think the dancers are mad”.

Wat als je met beide voeten stevig in het leven staat en ten volle kan genieten van alles wat het leven brengt? Wij zijn de natuur & de vier natuurelementen zijn ons fundament: lucht zorgt voor verbinding, vuur voedt inspiratie, aarde geeft stabiliteit en water zet elementen in beweging. Raak je het ene aan, dan zet je het ander in beweging.

Soms pakken we de leiding, soms volgen we en afhankelijk van onze mood kiezen we een andere dans. In ‘Life is a dance’ nemen we je mee door de oerelementen en raken we the dark en the bright aan. Het is een reis die luchtig, duister, vrolijk, absurd, melancholisch en hartstochtelijk is. Mother nature is calling you.

Data shows

Zaterdag 8 april om 19 uur 
Zondag 9 april om 14u30 & 18 uur

(Onder voorbehoud, bij extra vraag: zaterdag 8 april om 15 uur)

Alle groepen dansen in elke show. Kleuterdans, kinderdisco, 
préballet en ballet 1ste & 2 de leerjaar dansen telkens in het eerste deel van de show 
en kunnen in de pauze naar huis indien gewenst. 

De show vindt plaats in Cultuurhuis De Leest in Izegem
en duurt ca. 2 uur, incl. pauze.

Bestel je kaarten

Standaard: € 21
VIP: € 35

Ohlala, als VIP krijg je de beste zitplaatsen en verwennen we je met een receptie voor, tijdens de pauze en na de show. Je hoeft dus aan niks te denken, wij zorgen voor je. Het aantal VIP-plaatsen zijn beperkt per show, verzilver ze snel. 

De kaarten zijn vanaf woe 01/02 verkrijgbaar aan de bar van Life tijdens de openingsuren. Je mag zelf je plaatsen kiezen. Om organisatorische redenen kunnen we geen kaarten reserveren per mail. 


Schrijf je in voor de show

Schrijf je online in als je deelneemt aan de show. Zo krijg je alle informatie en kan iedereen achter de schermen aan de slag om je te doen stralen! 

Schrijf je in

Repetitiemomenten

Er zijn repetities op zondag 12 maart (voor iedereen). De andere repetities gaan door in de week voor de paasvakantie en/of in de 1ste week van de paasvakantie.

Klik hier voor het repetitieschema

Acts

De volgorde van de acts kan je terugvinden in het repetitieschema van zondag 12 maart. Heb je snelle kledingwissels? No worries, wij zorgen voor helpende handen! 

Kleding

Onze vrijwilligers zijn al hard aan het werk om de leukste kleding te voorzien. Binnenkort komt hier een overzicht van alle kleding per groep. 

Sponsors 

Geef je ons een financieel duwtje in de rug? 1000x dank! Binnenkort komen hier onze sponsorformules. Heb je zelf een geniaal voorstel voor ons? We horen het graag op hallo@lifedoetleven.be

Vrijwilligers

Wil je graag een handje helpen in de backstage (tijdens repetities en/of shows)? Alle hulp is meer dan welkom! Word lid van onze vrijwilligersgroep op Facebook of mail naar hallo@lifedoetleven.be.
Bedankt voor je enthousiasme!