Auditie Moderne Danscompagnies

AUDITIE MODERNE DANSCOMPAGNIES

Life organiseert op maandag 1 juli audities voor de Moderne Danscompagnies!
De auditie is voor gepassioneerde kids en jeugd die hun dansvaardigheden dieper willen ontwikkelen, ervaring willen opdoen tijdens een auditie en willen proeven van wat het competitiedansen in teamgebeuren inhoudt. Je hebt niet noodzakelijk danservaring nodig in de moderne dansstijl om auditie te kunnen doen.

Wanneer
Maandag 1 juli 18u15-19u30: Children (3de t.e.m. 6de leerjaar in het komende schooljaar)
Maandag 1 juli 19u45-21u00: Junior (1ste t.e.m. 6de middelbaar in het komende schooljaar)

Voor wie
Iedereen die danservaring heeft en de drive heeft om bij te leren, is van harte welkom! Je hoeft géén ervaring te hebben in de moderne dansstijl. We zijn op zoek naar motivatie en potentieel. Je hoeft dus zeker nog geen volleerde danser te zijn. Zie het als een unieke kans om een auditie mee te maken. Onze docenten maken er een leuke ervaring van en je hoeft helemaal geen schrik te hebben hiervoor.

Wat mag je verwachten
Tijdens de auditie krijg je van onze moderne docenten Dieter, Ellen & Daan een aantal tellen choreo, techniek en impro. Je hoeft hiervoor niks voor te bereiden. Na je auditie krijg je eerlijke en open feedback en een advies om al dan niet deel te nemen aan de compagnie.

Dansen in een compagnie
In de compagnietrainingen werken we aan een choreo waarmee we aan zo'n 6 competitiewedstrijden per dansseizoen deelnemen. Tijdens de ballet- en modernlessen leer je techniek. Dansen in onze dansformaties biedt een geweldige kans voor kinderen om te groeien en te ontwikkelen in dans, terwijl ze ook vriendschappen en plezier hebben. Tijdens de auditie kunnen ouders terecht bij Stephanie voor meer uitleg over wat het inhoudt om te dansen in teamverband. Zij coördineert de praktische kant van het competitiegebeuren en beantwoordt daarover graag jouw vragen.

Inschrijven 
Inschrijven kan t.e.m. 24 juni via deze link. 

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en alle praktische informatie voor je auditie en wat het inhoudt om in een Life compagnie te dansen. Heb je toch nog vragen? Heb je interesse maar kan je niet op 1 juli? Stuur ons een mailtje naar hallo@lifedoetleven.be

We hopen jullie te zien tijdens de auditie.

Groetjes,
Team Life

418438512 408016578246307 2134437739008588403 n